Firkantede såper

Aloe vera såpe

Aloe vera såpe
Som navnet sier, inneholder denne såpen aloe vera, som har mange gode egenskaper for hudpleie. Den har duft fra essensielle oljer av lavendel og rosmarin. Ginseng og valurt er også tilsatt på grunn av gode egenskaper for huden, samtidig som det gir litt farge og mønster til såpen.

til butikk


Einebær skrubbesåpe

Einebær skrubbesåpe

Einerlåg og einerbær har lenge vært brukt i Norge bpde til vask, hudpleie og rengjøring. Vi har valgt å la einersåpen få et visst røft preg, med malte einerbær som skrubber litt i huden. Foruten essensielle oljer av bærene selv, er det bergmynte og grapefrukt i denne lette såpen som er populær blant kvinner og menn.

til butikk


Geitemelksåpe

Geitemelksåpe
Geitemelk har i århundrer vært kjent for å ha god virkning på huden. Såpen er kantete som gita er sta, men myk og glatt som ragget. Den stramme geitelukta er borte, vi har erstattet den med en duft som kan ha litt blomsterengas sødme, er litt hemelighetsfull og litt utfordrende – som geita.

til butikk


Hvit lavendelsåpe

Hvit lavendelsåpe
Dette er en firkantet, lys lavendelsåpe av den typen vi lager fra grunnen av. Vi tilsetter lavendelfrø fra egen hage, men den mister dessverre sin vakre blåfarge i såpeprosessen. Derfor har vi tilsatt litt blå konditirfarge for å forsterke inntrykket av lavendel i det ferdige produktet.

til butikk


 

Havresåpe

Havresåpe
Selv om bygg er kornslaget framfor andre rundt klosteret, valgte vi havre til vår første og klassiske såpe, havresåpen. Rosmarin og peppermynte er blant de essensielle oljene, i tillegg til den eksklusive sandeltreoljen. Vanilje farger såpen mørkebrun når den kommer i lyset. En spesiell og interessant såpe.

til butikk


 

Tetresåpe

Tetresåpe
I denne såpen kombinerer vi ingredienser fra fjernt og nær. På Tautra er vi omgitt av brennesle og tare, den spesielle strutseoljen kommer også fra vårt eget distrikt, mens den desinfiserende te tre-oljen har sin opprinnelse i Australia. Hver såpe er unik i sin skjønnhet. Mønsteret er laget med tørket brennelse og pulver av tang og tørket malva. Foruten te tre-olje er det essensielle oljer av tangerin, rosentre, peppermynte, lime og rosmarin – en frisk og behagelig blanding.

til butikk