Kremer

Kremene er produsert av nonnene i kommunitet av Cisterciensernonner som bor på Tautra, en liten øy i Trondheimsfjorden i Norge.  Produktene er av de best tilgjengelige råmaterialer, delvis økologiske. Legg merke til at ingen av våre såper eller kremer er laget som medisinsk aktive produkter, men de fleste av dem vil ha en velgjørende og beroligende virkning på huden. Ved spørsmål om behandling av underliggende helseproblemer, henviser vi våre kunder til sin fastlege eller annet helsepersonell.

 


 

agurkkremAgurkkrem er vårt mest populære produkt. Denne kremen er fuktgivende og stimulerende. Avokadoolje lindrer tørr hud, gjør den mykere og strammer porene. Karate-(Shea)smør bidrar til cellefornyelse og beskytter huden mot negativ påvirkning i friluft. Agurkolje har alltid vært kjent for sin beroligende virkning på huden, særlig i ansiktet. Denne kremen er også den rene vitamincocktail siden den inneholder følgende vitaminer: A,B,C,D og K. Den blir også brukt som barberkrem.

til butikk

 


 

nyperosekremNyperosekrem med aloe vera, sandeltre og eteriske rosenoljer virker beroligende, avgiftende og fornyende. Den gir en optimal dose av ingredienser som fukter, vitaliserer og balanserer huden. Sandeltreolje er anbefalt for tørr hud med tendens til psoriasis, mens aloe vera kan ha en viss effekt på brune flekker. Rosenolje regenererer og virker mot aldringsfenomener. Nyperoseolje har meget høyt C-vitamininhold (høyere enn i citrusfrukter) og inneholder antioksiderende flavonoider med kjente betennelsesdempende egenskaper.

 

til butikk

 


 

st.olavs_kremSt. Olavs benhandlingskrem (lotion) er en lett krem med fersken, granateple og 50% aloe vera.

 

 

 

 

 

til butikk